Dienblad stylen, voor € 100,- rubriek

Dienblad Stylen

Een dienblad stylen met leuke accessoires op je eettafel of salontafel geeft gelijk een sfeervol effect. Het dienblad kan je op verschillende manieren stylen:

Zet het dienblad vol kleine vaasjes en vul deze met verschillende bloemen.

dienblad met bloemen

Creer een High Tea dienblad. Zet op je dienblad een leuke laagjes pot van Riviera Maison maar ook verkrijgbaar bij de Action of Xenos en vul deze met diverse snoepjes, koekjes en theezakjes. Vul je dienblad verder aan met een mooie theepot en kopjes.

Ben je geen theeliefhebber dan kan je ook een wijndienblad neerzetten. Een paar goede flessen wijn gecombineerd met een paar mooie glazen. Als het dan borreltijd is hoef je je dienblad alleen nog maar aan te vullen met een kaasplankje. En naast de wijn en wijnglazen kan je het dienblad natuurlijk aanvullen met een heleboel andere dranken en bijbehorende borrelglazen.

dienblad wijn

Styl je dienblad als dinerset. Ga op zoek naar mooie olijfflessen. Vul deze aan met mooie blikken waarin je je bestek en servetten plaats. Ga tijdens je vakantie in de supermarkt op zoek naar blikken met een mooie bijzondere wikkel. Blikken met daarin groente, tomatensaus of olijven bijvoorbeeld. Een goedkope manier om je huis te stylen met bijzondere blikken. Zo creer je een dienblad wat echt gericht is op de maaltijd.

dienblad styling

Zet verschillende kaarsen en waxinelichthouders op een dienblad voor een sfeervolle tafel. Je kan alles in een kleur houden maar natuurlijk is het ook leuk om juist te combineren.

Ook in je slaapkamer of badkamer kan een dienblad handig zijn. De ideale plek om al je parfums of sieraden op te verzamelen.

dienblad parfum

Het voordeel van een dienblad is dat je deze snel weg kan halen om ruimte te creëren op tafel. En omdat je geen dure accessoires gebruik kan je ook steeds weer opnieuw items weglaten of toevoegen voor een ander effect.

Normaal in de € 100,- rubriek geven we een boodschappenlijst maar omdat je bij dit thema zoveel kanten op kan laten we de invulling aan jezelf over. Het moet lukken om voor  € 100,- je dienblad leuk te stylen.

Meer foto: http://pinterest.com/interieurinsp/dienblad-stylen/ of bekijk deze video over een dienblad stylen

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *