accessoires bureau

Deze 4 accessoires mogen niet ontbreken op jouw bureau

Veel Nederlanders werken aan een bureau. Geldt dit ook voor jou? Dan ziet jouw werkplek er iedere dag hetzelfde uit. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat je jouw bureau wat op wilt fleuren. Dit kun je onder meer doen met behulp van accessoires. Doordat er talloze accessoires zijn, weet je mogelijk niet goed welke je moet kiezen. Om jou een handje te helpen, zetten we hier 4 accessoires op een rijtje die niet mogen ontbreken op jouw bureau.

1. Draadloze oplader
Tegenwoordig gebruiken we dag in dag uit talloze elektrische apparaten. Naast een computer of laptop gebruik je mogelijk ook een smartphone voor jouw werk. Als je dit apparaat veel gebruikt, moet je hem met enige regelmaat opladen. Dit kun je met de meegeleverde oplader doen, maar je kunt ook een draadloze oplader voor op jouw bureau kopen. Zodra je jouw telefoon op deze lader legt, begint hij direct met opladen. Sommige draadloze opladers zijn voorzien van leuke extra’s, zoals een pennenbakje. Met zo’n oplader sla je twee vliegen in één klap.

2. Telefoonhouder
Smartphones nemen steeds vaker de plek in van vaste telefoons. Niet gek, want hiermee ben je niet langer gebonden aan een vaste plek, iets wat met een vaste telefoon wel het geval is. Daarbij komt dat je met smartphones ook kunt videobellen. Vandaar dat dit apparaat steeds vaker gebruikt wordt om online vergaderingen bij te wonen. Wanneer je van tevoren al weet dat het een lange zit wordt, is het niet prettig als je jouw telefoon de hele tijd vast moet houden. Een telefoonhouder biedt in dat geval uitkomst. Plaats jouw smartphone bijvoorbeeld in de Desk Call en je neemt deel aan videogesprekken zonder dat je jouw telefoon vast hoeft te houden.

3. Organizer
Is het een rommeltje op jouw bureau? Dan kan het lastig zijn om bepaalde papieren of een pen te vinden. Reden genoeg om jouw werkplek netjes te houden. Helaas is dit voor veel mensen makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig zijn er bureauaccessoires die jou hier een handje bij kunnen helpen. Neem bijvoorbeeld een organizer. Dit accessoire bestaat vaak uit verschillende bakjes en bevat soms zelfs een laatje. Hierdoor kun je er een groot aantal spullen in opbergen. Met een organizer lukt het jou vast en zeker je bureau netjes te houden.

4. Ventilator
In de zomer kan het behoorlijk warm worden in Nederland. Beschikt jouw kantoor niet over airco? Dan is het geen pretje om hier op een warme dag te werken. Daarom mag een ventilator niet ontbreken op jouw bureau. Bij een ventilator denken veel mensen al snel aan een groot apparaat, maar er zijn ook kleine(re) exemplaren verkrijgbaar. De Livington SmartChill is hier een voorbeeld van. Dit is een klein en krachtig apparaat dat snel zorgt voor een verfrissende lucht.

Fotobron: Pixabay Ronald Candonga

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *