Vorstelijk slapen

Vorstelijk slapen

Een dekbedovertrek speciaal voor de kroning

Op 28 januari jl. kondigde koningin Beatrix aan dat zij haar ambt op 30 april 2013 zal overdragen aan kroonprins Willem-Alexander. Koninginnedag zal daarom dit jaar geheel in het teken staan van de troonswisseling.

De wens van onze koningin en nieuwe koning is dat alle Nederlanders op deze dag “samen dromen, dansen, zingen en spelen”. Covers & Co wil deze wens graag uit laten komen en ontwikkelde een Special Edition dekbedovertrek. Onder dessin Wilhelmus kunnen alle Oranjefans samen dromen in Koninklijke sferen.

Vanaf half april zal het dessin Wilhelmus, met een afbeelding van een enorme oranje kroon en de tekst van ons volkslied, te koop zijn bij diverse warenhuizen en linnenspeciaalzaken. Het dekbedovertrek is speciaal voor de kroning geproduceerd in een beperkt aantal stuks.

Dekbedovertrek Wilhelmus is gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in de maten:
1-persoons        van 49,95            voor 29,95
2-persoons        van 89,95            voor 54,95
Lits Jumeaux     van 99,95            voor 59,95

Covers & Co is een fris, vrolijk en trendy merk, wat met sprankelende collecties een ongedwongen en creatieve stijl in huis brengt.

Over ons:

ESSENZA HOME is een inspirerend homestyling concept met mooie merken voor diverse interieurstijlen. ESSENZA HOME biedt een veelzijdige mix van internationaal onderscheidende merken als ESSENZA, Covers & Co, Marc O’Polo en PiP Studio. De collectie bestaande uit bed- en badtextiel, homewear en home accessoires nodigt uit tot het stylen van elk interieur volgens de laatste trends op woongebied, waarbij persoonlijke stijl voorop staat.

Inspirerend, eigentijds en stijlvol. Dat is waar ESSENZA HOME voor staat.

De eerste store van ESSENZA HOME is in oktober 2012 geopend in Utrecht. In 2013 zullen meer stores volgen. Kijk hier voor de storeadressen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *