De Eames Schommelstoelen, echte eye-catchers!

De Eames schommelstoelen zijn echte eye-catchers. Door het unieke design vormt de stoel een tijdloos maar opvallend object in een ruimte. Vind jij je woonkamer, slaapkamer of veranda een beetje saai? Ga dan voor een van de Eames schommelstoelen om het interieur karakter en sfeer te geven.

De eye-catchers in de ruimte

Een echte eye-catcher is deze vintage Eames schommelstoel, gemaakt van Fiberglass. Jaren geleden werden de stoelen nog gemaakt van Fiberglass maar tegenwoordig is dit allemaal kunststof. Een model zoals deze zijn erg gewild tegenwoordig maar niet zo snel meer te vinden.

Eames schommelstoel vintage

schommelstoel

De witte Eames schommelstoel zien we vaker terugkomen in Scandinavische interieurs. Ook daar houden ze van design en zeker van Charles en Ray Eames. De stoel is heerlijk voor een avondje te schommelen in de woonkamer.

Eames schommelstoel wit

scandinavisch interieur

Op zoek naar een echte eye-catcher? Dan moet je zeker voor een leuk kleurtje gaan zoals geel. Opvallend, vrolijk en gezellig. In combinatie met een paar gele accessoires krijgt de woonkamer een warme en gezellige sfeer.

Eames schommelstoel geel

eames7

Een zwarte Eames schommelstoel is perfect voor in een minimalistisch interieur waar men graag de kleuren neutraal houdt.

Eames schommelstoel zwart

schommelstoel

De Eames schommelstoelen kunnen ook prima buiten gebruikt worden op een veranda of terras. Let er wel op dat de houten schommels niet te vaak nat worden.

Eames schommelstoel rood

eames schommelstoel

En ten slotte een witte Eames schommelstoel zoals we ze het meeste zien, in een gezellige en knusse woonkamer.

Eames schommelstoel wit woonkamer

eames schommelstoel

Zou een Eames schommelstoel iets voor jou zijn? Bekijk ze op www.designerchairs24.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *