barcelona chair

De Barcelona Chair is een onmisbare klassieker

De Barcelona Chair is een onmisbare klassieker

De Barcelona Chair is een van de populairste stoelen uit de geschiedenis. De stoel stamt af van de jaren 20 en werd ontworpen door Ludwig Mies van der Rohe. Je hebt de prachtige Barcelona Chair vast en zeker wel eens gezien.

De Barcelona Chair in verschillende interieurstijlen

De stoel is ideaal om te combineren in allerlei verschillende interieurstijlen. Dit komt doordat de Barcelona Chair een tijdloos design heeft, waardoor de stoel overal past en ook nog jaren mee kan. Denk bijvoorbeeld eens aan de Barcelona Chair in een modern interieur, een wit interieur, in een country stijl interieur, in een klassiek interieur, in een Scandinavisch interieur of in een vintage interieur.

barcelona chair

barcelona chair

barcelona chair

De verschillende types van de Barcelona Chair

Doordat de Barcelona Chair in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar is, kan de stoel op een gemakkelijke wijze worden aangepast aan de interieur stijl van de ruimte. Een bruin leren Barcelona Chair staat bijvoorbeeld prachtig in een vintage interieur met andere industriële en authentieke meubels. Een zwart of wit leren Barcelona chair zien we weer vaker terug komen in een Scandinavisch of modern interieur.

De Barcelona Chair geschikt voor elke ruimte

Een Barcelona Chair kan in vrijwel elke ruimte in een woonhuis geplaatst worden. We zien de Barcelona Chair natuurlijk hoofdzakelijk terug komen in woonkamers, maar ook in een slaapkamer of een thuiskantoor kan de stoel perfect tot zijn recht komen. Vanwege het minimalistische design en het comfort zul je er altijd graag in willen zitten. Een Barcelona Chair in een thuiskantoor geeft de ruimte een sfeer van luxe en professionaliteit terwijl de stoel in een woonkamer de sfeer van design en smaak geeft.

barcelona chair

barcelona chair

De stijl van de Barcelona Chair

 

De voorbeelden die je hier boven ziet van de Barcelona Chair geven goed weer dat de stoel in elk interieur past. De stoel roept verschillende sferen op in verschillende interieur stijlen. In een klassiek interieur roept het een vorm van klasse en luxe op terwijl de stoel in een kantoor omgeving juist fris en jong overkomt. De Barcelona Chair is een stoel waar je vele kanten mee op kunt.

Neem eens een kijkje op www.barcelonachair.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *