De Barcelona Chair in een wit interieur

De Barcelona Chair van Ludwig Mies van der Rohe is een uniek ontwerp dat elegantie en eerlijkheid uitstraalt. De stoel werd ontworpen in de 1929 maar is tegenwoordig nog steeds een design klassieker. De stoel is tijdloos waardoor het nog jaren mee kan in onze hedendaagse interieurs.

De Barcelona Chair is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en materialen en is daardoor heel goed te combineren met verschillende materialen en interieur stijlen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Barcelona Chair in een wit interieur.

De Barcelona Chair in een wit interieur

De witte Barcelona Chair staat prachtig in een geheel wit interieur. Alles is op elkaar afgestemd en ziet er fris uit. Om meer contrast aan te brengen in de ruimte kun je kiezen voor een andere kleur Barcelona Chair of kleurrijke decoraties toe te voegen zodat je meer karakter toevoegt aan de ruimte.

Barcelona Chair wit woonkamer barcelona chair

Barcelona Chair wit zitkamer

barcelona chair wit

De Barcelona Chair samen met andere meubels

De Barcelona Chair past zich ook goed aan in een ruimte waardoor huidige meubels goed te combineren zijn met deze design klassieker. Een comfortabele en gezellige bank, houten meubels, glazen meubels of meubilair in een totaal andere interieur stijl zoals klassiek.

Barcelona Chair wit stads

wit interieur

De Barcelona Chair als eye-catcher

Om de prachtige stoel nog meer te laten opvallen in een wit interieur is het erg leuk om een andere kleur voor de stoel te kiezen. Hierdoor wordt de Barcelona Chair echt een eye-catcher in het interieur. De stoel is comfortabel, elegant en zonder franjes een prachtig meubelstuk als pronkstuk voor de woonkamer.

Barcelona Chair wit zwart

zwart wit interieur

Barcelona Chair wit klassiek

barcelona chair klassiek

 

De Barcelona Chair in andere ruimtes

Naast de woonkamer wordt een Barcelona Chair ook vaker in kantoor omgevingen geplaatst zoals bijvoorbeeld een wachtkamer, kantoor of kantine. De stoel straalt professionaliteit uit waardoor het meubel uitermate geschikt is voor een werkomgeving.   Kijk voor meer voorbeelden van Barcelona Chairs eens op www.barcelonachair.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *