De 10 gezelligste kerstaccessoires voor thuis

De 10 gezelligste kerstaccessoires voor thuis

December. De temperatuur zakt onder 0. Het is mistig, guur en de eerste vuurwerkknallen zijn her en der alweer te horen. Het einde van het jaar nadert en de kerstdagen staan voor de deur. Tijd om weer lekker uit te pakken met kerstaccessoires. Maar wil je naast NA-TUUR-LIJK een kerstboom eens extra gek doen? Wellicht vind je in onze top10 kerstaccessoires goede inspiratie:

1. De kerstboom

Dat je als interieurliefhebber een kerstboom hebt staan is een understatement, toch? Maar wat voor kerstboom? Tegenwoordig heb je niet alleen groene kerstbomen, maar vooral ook rode, spierwitte, blauwe enzovoorts. Welke heb jij?

kerstboom rood wit

2. Kaarsjes

Of je teveel kaarsjes kan plaatsen tijdens de decembermaand? Nee absoluut niet! Kleed je tafel mooi aan met een prachtig blinkende kandelaar en zet vooral ook je salontafel mooi vol met gezellige kaarsjes.

3. Kersttafellakens & tafellopers

Niemand zal ontkennen dat de kerst vooral ook om lekker eten draait. En bij lekker eten tijdens de kerst hoort ook een gezellig gedekte tafel, toch? Je kan natuurlijk goedkope papieren damasttafelkleden kopen, maar wil je het écht gezellig maken dan vind je op deze website wellicht nog wat goede inspiratie. Bekijk naast de kerstcollectie vooral ook de damastcollectie!

tafelkleed kerst 

4. Kerstkrans aan de deur

Al jarenlang één zien we ze rond de kerstdagen overal opduiken: een kerstkrans aan de voordeur. De meeste mensen hangen de krans aan de buitenkant van de deur, maar aan de binnenkant is natuurlijk minstens zo gezellig!

5. Guirlandes

Een guirlande met lampjes is natuurlijk reuze sfeervol. Hang een guirlande rond de deur, boven de schouw of waar dan ook. Hoe meer guirlandes, hoe gezelliger!

6. Kerststukjes

Onmisbaar op je salontafel: een mooi kerststukje. En voor de knutselaars onder ons: met deze video maak je je kerstukje eenvoudig zelf.

7. Kerststal

Het lijkt wel of de kerststal steeds meer aan populariteit verliest. Waar iedere kerstboom vroeger vergezeld werd door een kerststal inclusief beeldjes, zien we ze anno 2013 nog maar zelden. Zonde wat ons betreft, want een kerststal is wel echt 100% X-mas vinden we!

8. Huisje voor waxinelichtje

Wie kent ze niet? Van die schattige kleine gipshuisjes waarin je een waxinelichtje kan zetten. Een must have voor een gezellig kerstinterieur!

huisje waxinelicht

9. Kaartenhouders

E-mail mag dan wel hot zijn: tijdens de kerst krijg je vast en zeker wel echte kerstkaarten. En die verzamel je natuurlijk in een kerstkaartenhouder! Je hebt ze in alle soorten en maten.

10. Haardsok of kerstmuts

Niet te missen: een sok of kerstmuts aan de openhaard. Of gewoon aan je kast wanneer je geen haard hebt.

kerstsokken

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *