Coaching social media

Ik vind het erg leuk om jou te helpen om zichtbaar te worden op internet. Zelf werk ik al zes jaar als blogger en heb daarmee een heel bedrijf opgezet. Mijn bedrijf is zichtbaar op verschillende social media kanalen. Wekelijks krijg ik uitnodigingen om aanwezig te zijn bij persevents omdat ik met mijn bedrijf naam heb gemaakt. Mijn bedrijf en ik zijn zichtbaar. Daarmee zijn wij interessant voor bedrijven omdat ik hen weer help om zichtbaar te worden.

Ik help jou ook graag om zichtbaar te worden. En niet alleen dat, ik wil je ook laten zien hoe je dit combineert met je privé leven. Ik ben moeder van drie kinderen. Naast mijn bedrijf heb ik lange tijd parttime gewerkt en ben ik actief in de ouderraad van onze school. Druk leven dus maar als je werkt met een goede planning kan jij dit ook. Naast dat ik je zichtbaar maak leer ik je ook hoe je alles het beste kan inplannen. En heb je geen tijd om alles in te plannen dan kan je dat ook aan mij overlaten.

Business coach

Dit komende halfjaar heb ik plek voor 12 ondernemers om hen via skype hen te begeleiden naar meer zichtbaarheid online.

Hoe pakken we dat aan?

  • Wil je weten hoe je social media kan inzetten?
  • Ben je op zoek naar blogonderwerpen?
  • Weet je niet wat je nu precies op Facebook moet zetten?
  • En welke platform moet je nu eigenlijk gaan gebruiken?
  • Hoe zorg je voor continuïteit?

Door mijn website InterieurInspiratie.nl heb ik de afgelopen jaren heel erg veel geleerd over social media en bloggen. Startend vanaf o heb ik nu gemiddeld 20.000 bezoekers per maand en heb ik grote groepen volgers op Twitter en Facebook. Ook mijn Instagram account welke ik recent gestart ben stijgt gestaag.

Mijn ervaring en expertise werkt niet alleen voor mijn eigen website. In de afgelopen jaren heb ik vele andere mogen helpen om hun netwerk te vergroten. Van judovereniging tot damesmodezaak. Ik zit altijd vol ideeën en kan dus iedereen helpen.

Wil jij je netwerk vergroten maar je weet niet hoe?

Kies voor 1-op-1 coaching

Wil jij ook bouwen aan je online zichtbaarheid? Net als ik een Facebook community opbouwen met bijna 14.000 volgers?

Via 1-op-1 coaching gaan we in 6 weken jouw zichtbaarheid vergroten.

Hoe gaan we te werk?

De 1e week mail je mij je vragen, je site en je verhaal. De 2e week hebben we een skype gesprek van 1 uur en starten we met je coaching. Om de week hebben we een skype gesprek. De andere week hebben we contact via mail. Wil je liever een keer bij mij aan de keukentafel zitten dan is dat ook mogelijk i.p.v. een skype gesprek.

Alles is dus afgestemd op jouw bedrijf!

De kosten voor dit traject bedragen € 795,-

Mocht je nog vragen hebben of je willen aanmelden dan hoor ik graag van je [email protected] of 06-54912336

Uitbesteden social media

Heb je het te druk om zelf bezig te zijn met je social media dan bied ik ook nog de volgende mogelijkheid:

Inplannen social media:

Als ondernemer heb je het al druk genoeg. De dagelijkse gang van zaken nemen al veel tijd in beslag en dan “moet” je ook nog op social media.

Ik kan hierbij een deel uit handen nemen. Ik kan voor je bedrijf 1 x een bericht op Facebook zetten. Eventueel kan ik ook de blogs schrijven. Dit alles natuurlijk in goed overleg.

Naast het inplannen van je social media denk ik met je mee. We kijken naar je website en kijken op welke manier jij social media het best in kan zetten voor je bedrijf.

Kosten:

Wil je dit voor 1 social media kanaal dan bedragen de kosten € 400,- per maand. (max 4 uur tijd in de maand).