Cheepa, inrichten met 2e handsartikelen

Babykamer inrichten met 2e handsartikelen
Bij het inrichten van de kinderkamer gaat de meeste aandacht uit naar de noodzakelijke spullen, zoals een bed, bureau of kast. Zodra de basis er is, is het tijd om aan de “leuke” zaken te denken. En omdat een babykamer inrichten soms al duur genoeg is kan je hiervoor terecht op de website http://www.cheepa.nl/.

Op deze site vindt je betaalbaar tweedehands speelgoed. Wat dacht je van deze hond of deze eend? Een leuk item om in de 1e maanden van je baby neer te zetten als accessoires in de vensterbank of op een plankje boven de commode. En zodra je kind groot genoeg is natuurlijk om mee te spelen.

 babykamer inrichten

Webwinkel tweedehands artikelen

Cheepa.nl is een webwinkel waar betaalbare tweedehands artikelen worden aangeboden. Een groot deel van het assortiment bestaat uit tweedehands speelgoed voor kinderen van alle leeftijden . Ook aan de allerkleinsten is gedacht: voor hen is er de categorie Babyspeelgoed.

Geen kind die “nee” zegt tegen een verhaaltje voor het slapengaan. Cheepa helpt je aan een goedgevulde kast met tweedehands boeken. Nog leuker dan een spannend boek – zowel voor kinderen als voor de ouders, is tijd doorbrengen met het hele gezin. Een tweedehands dvd zal bij iedereen in de smaak vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *