Charles Eames DSW stoelen zijn best-sellers

Als we het hebben over Eames stoelen dan spreken de meeste mensen over de Charles DSW stoelen. Dit zijn de absolute best-sellers op het moment. Maar waarom eigenlijk?

De Charles DSW is een gemakkelijke, comfortabele en mooie stoel die in elk interieur tot zijn recht komt. De best-seller kleur is wit maar de stoel is in veel meer kleuren verkrijgbaar. Wat dacht je van rood bijvoorbeeld? Of blauw? Elke mooie en hippe kleur is verkrijgbaar.

Wij zochten een aantal mooie voorbeelden van de Eames Charles DSW stoelen bij elkaar om je te laten zien waarom deze stoel een best-seller is.

De Charles DSW in het rood

De Charles DSW rood is een spannende kleur voor meer warmte en sfeer in huis. Durf jij het aan?

Charles DSW Red

eetkamerstoelen vintage

De Charles DSW in het geel

Ook geel geeft een ruimte veel meer warmte en sfeer, maar ook veel vrolijkheid. Geel is erg leuk te combineren met lichte hout soorten, wit, zwart en andere neutrale kleuren.

Charles DSW Geel

charles eetkamerstoel

De Charles DSW in het groen

Een groene Charles DSW stoel geeft je interieur een frisse sfeer. Deze kleur is ook erg leuk voor op een kinderkamer in een groen thema.

Charles DSW groen

Rommelmarkt-interieur-eetkamer

De Charles DSW in het blauw

Blauw is iets minder populair maar niet minder leuk vinden wij. Licht blauw is niet zo opvallend en is mooi te combineren met lichte interieurs.

Charles DSW blauw

charles DSW stoel

De Charles DSW in het zwart

De zwarte Charles DSW is ook razend populair. Zwart is goed te combineren met alle kleuren in het interieur maar geeft ook iets stoers aan de ruimte.

Charles DSW zwart

zwarte eetkamerstoelen

De Charles DSW in het wit

En als laatste hebben we natuurlijk de Charles DSW wit die we overal zien terugkomen. In Scandinavische interieurs, in strakke interieurs, in een kleurrijk interieur etc. Is deze prachtige stoel iets voor in jouw interieur?

Charles DSW wit

eetkamerstoelen

Kijk voor meer mooie Eames stoelen op www.designerchairs24.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *