Drie creatieve budgettips voor een stijlvolle slaapkamer

Budgettips slaapkamer

Drie creatieve budget tips voor een stijlvolle slaapkamer.

Het verbouwen of opnieuw inrichten van je slaapkamer kan een kostbare aangelegenheid zijn. Dat kan, maar hoeft natuurlijk niet. Er zijn voldoende mogelijkheid om je slaapkamer met beperkte middelen een ontzettende originele en hippe uitstraling te geven. Hierbij drie tips voor een stijlvolle slaapomgeving.

Een uniek bed met steigerhout

Steigerhouten meubelen zijn tegenwoordig steeds vaker aanwezig in menig interieur. Veelal zijn dit (tuin)tafels, bankjes, kasten en tijdschriftrekken. Maar ook al eens aan je slaapkamer gedacht? Je eigen bed kan je met een simpele ingreep een zeer stijlvolle, luxe uitstraling geven.

Een standaard bed bestaat veelal uit een lattenbodem met daarop geplaatst een matras. De bedombouw zorgt naast het dekbed en de kussens voor extra cachet en uitstraling van je slaapvertrek.  Met een relatief kleine investering in de aankoop van steigerhout of nog beter steigerhout behang kun je de slaapkamer een luxe uitstraling geven.  Hierbij kun je investeren in de aankoop van steigerhout waarmee je een achterwond in elkaar knutselt, maar nog goedkoper en minstens zo mooi is het gebruik van steigerhout behang. Koop een aantal MDF platen, maak deze op maat en behang deze vervolgens met steigerhout behang. Het resultaat : chique!

Budgettips slaapkamer

Aparte slaapruimte in je studio

Je hebt een leuke studio met alles voorhanden. Toch blijft het altijd knagen dat je slaapt en leeft in één dezelfde ruimte. Toch is hiervoor een oplossing. Verdeel je ruimte met een steigerhouten wand en bed in één. Een steigerhouten wand zorgt voor de afscheiding en dat je toch het gevoel krijgt in een aparte ruimte te kunnen slapen en leven, zonder hiermee ruimte in te boeten. Steigerhout is bovendien makkelijk online te bestellen. Zoek maar eens op marktplaats en je vind genoeg mensen die een constructie als deze voor je in elkaar kunnen zetten.

budgettips slaapkamer

Geen geld voor een bedbodem? Probeer een pallet.

Geen geld voor de aanschaf van een bedbodem of net even te krap bij kas zitten? Dan is er een creatieve oplossing! Probeer pallets.. Het ziet er wel erg gezellig uit, maar een optimale nachtrust is er niet mee gegarandeerd. Gebruik bij deze oplossing in ieder geval een ondersteunend en drukverlagend matras. Het online kopen van bijvoorbeeld het Energy+ matras kan je hierbij al vele duizenden euro’s voordeel opleveren. En ondanks dat het slapen op een lattenbodem de voorkeur geniet, kunnen we niet ontkennen dat een matras op een pallet er eigenlijk wel heel erg leuk uitziet.

budgettips slaapkamer

Gastblog van Energy +matrassen

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *