Brocante meisjes babykamer

Brocante Meisjes Babykamer

In deze brocante meisjes babykamer is veel gewerkt met zachtroze en brocante effecten. De basis is de ecru kleurige muur. Je kan hiervoor kiezen voor de kleur Sand van Paint the Past. Dit is een krijtverf welke zorgt voor een mooie matte tint. Deze kleur geeft de roze accessoires (zoals het memobord of het ledikantlaken) een extra accent.

De muur is versierd door er een fantastische stoffen memobord welk je leuk kan gebruiken voor de felicitatiekaarten die je ontvangt maar ook perfect is om foto’s aan op te hangen. Op het krijtbord staat nu de naam van deze kleine eigenaresse van deze kamer maar je kan er ook een leuke tekst of klein gedichtje op zetten.

Het witte ledikantje is bij verschillende babywinkels verkrijgbaar. Het zijn meestal wel erg prijzige bedjes. Wil je liever een goedkopere versie kijk dan eens rond op marktplaats, hier worden ze ook regelmatig aangeboden. Kijk wel altijd goed naar de staat waar een tweedehandse bedje in verkeerd want veiligheid gaat natuurlijk voor op. Is de verf niet gebladerd, zitten er geen roest plekjes of uitstekende schroeven aan het bed?

Ondanks dat er in deze kamer niet veel spullen zijn gebruikt oogt de kamer door de goede opstelling en de combinatie van de juiste kleuren als een erg gezellig meisjes babykamer. Ook het gebruik van verschillende stoffen en designs in het ledikantje zorgen er voor dat er niet veel spullen nodig zijn om hier een kleine meid welkom te heten.

Hou je dus van een rustig babykamer werk dan met twee of drie kleuren en combineer die met verschillende designs. Door de (matte) basis kleuren hou je het rustig.

Deze babykamer is overigens van WitGrijsRoze

Babykamer inspiratie

Ben jij ook trots op jouw babykamer en wil je deze graag aan andere laten zien? Mail je foto’s naar info@interieurinspiratie.nl . Als dank sturen wij je een leuk goodiepakket toe.

 

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *