Boxsprings mateloos populair

Boxsprings mateloos populair

Sinds een jaar of tien is de boxspring niet meer weg te denken uit de slaapkamer. Is de boxspring in andere Europese landen nog een relatief nieuw verschijnsel en vaak alleen gebruikt in hotels, in Nederland is tegenwoordig 70% van de verkochte bedden een boxspring-combinatie.

Wat maakt een boxspring bed toch zo populair?

–        Uiterlijk: slaapkamers worden steeds meer een verlengstuk van uw woonkamer. De meeste mensen brengen veel tijd in hun slaapkamer door, wellicht zelfs meer dan vroeger. Zij slapen er, kijken televisie, ontspannen met een boek. Hierdoor is de laatste decennia de inrichting van de slaapkamer ook belangrijker geworden. De slaapkamer is een belangrijk onderdeel van het interieur en inrichting van ieders woning geworden. Boxspring bedden worden vanwege een massieve uiterlijk en luxe uitstraling veel meer dan normale bedden of ledikanten als meubels gezien die de inrichting van uw slaapkamer ten goede komen. Tegenwoordig zijn er zeer veel verschillende boxsprings met betrekking tot design, kleuren, voet en hoofdborden, formaten en stoffering. Je kunt dus kiezen voor een opmaat boxspring die het beste bij uw slaapkamer past. Niet voor niets is bijna 3 op de 4 verkochte bedden een boxspring combinatie want wie wil er nu geen luxe boxspringset in zijn slaapkamer? Uw slaapkamer zal eruit zien als een luxe 5 sterren hotelkamer!

–        Prijs: een van de belangrijkste redenen waarom boxsprings steeds meer verkocht worden is de prijs die steeds aantrekkelijker wordt. Tien jaar geleden was de gemiddelde prijs van een boxspring nog 3000-4000 euro en puur voor mensen met een dikke portemonnee. Echter, door efficiente productie en mede door de economische crisis is de gemiddelde prijs tegenwoordig nog maar 1000 a 2000 euro. Bovendien zijn de prijzen nog verder gedaald door de opkomst van online boxspring speciaalzaken waarbij de prijzen vaak nog veel lager liggen. Zo kan je op bijvoorbeeld Boxsprings.nl terecht voor een boxspring aanbieding vanaf 300 euro!

–        Slaapcomfort: boxspring bedden bieden een perfect slaapcomfort. De combinatie van een matras met binnenvering op een verende bodem maakt een boxspringset extra comfortabel. Onderzoekers hebben bewezen dat een kwalitatieve boxspring met een goed matras rug en nekklachten kan voorkomen of laten afnemen. Heeft u een aardig budget, kies dan voor een luxe elektrische boxspring, u krijgt er zeker geen spijt van!

Wanneer jij waarde hecht aan een goed slaapcomfort en een mooi ingerichte slaapkamer, dan is een boxspring zeker iets voor u. Al met al heeft een boxspring-combinatie naar ons inziens alleen maar voordelen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *