Black en White

Black en white

Zwart en wit blijven trendy in het interieur. De perfecte basis als je elk keer je huis anders wil inrichten. Met zwart en wit als basis kan je elke keer naar wens kleur toevoegen. Ik heb een paar leuke basis items voor je verzameld.

Black en white

 

1. Hoe leuk is deze theelichthouder met een prachtige tekst aan de binnenzijde.

2. Met de koudere dagen kan je niet zonder een heerlijke plaid op de bank. Lekker om onder te kruipen als de avonden wat kouder worden.

3.  Zelf ben ik helemaal verliefd op deze steigerhouten tafel. Wat een prachtige tafel met zijn zwarte onderstel. Met de keuze van de stoelen en accessoires bepaal je de sfeer. Industriële stoelen zorgen met deze tafel voor een stoere sfeer. Zet je er echter mooie stoffen stoelen om heen en hang je er grote lampenkappen boven dan heb je in eens een landelijke eetkamer. Met deze tafel kan je dus vele kanten op.

4. Zou je deze stoelen om bovengenoemde tafel zetten dan creeer je meer een landelijke sfeer. En zelf met deze stoelen zou je samen met bovenstaande tafel een industriële sfeer kunnen creëren door boven de tafel grote industriële lampen te hangen. De tafel kan je verder aankleden met stoere woonaccesoires. Accessoires met een strak design.

5. Wat een plaatje is deze kroonluchter. Met de hand gemaakt dus echt uniek. Zou je deze in je woonkamer hangen dan heb je echt een blikvanger.

6. Ik ben dol op krukjes. Krukjes zijn zo handig. Met verjaardagen zijn ze in te zetten als extra tafeltjes maar ook als extra zitplaatsen. Ik blijf erbij, je kan nooit genoeg krukjes hebben.

7. Deze handgemaakte houten blokken zijn leverbaar in verschillende kleurstellingen en met verschillende teksten. Gemaakt van FSC gekeurd multiplex. Naast deze leuke interieur blokken met tekst zijn ze ook verkrijgbaar in neon of  zelfs op maat gemaakt met een foto die jezelf aanlevert.

8. Nog meer teksten maar dan groter dan bovengenoemde blokken. Deze tekst op hout is 40 x 41,5 en door de zichtbaarheid van de nerven is elk product uniek.

9. Elke basis kan niet zonder een zwarte lijst met daarin een zwart/wit prent. Deze prent kan je combineren met allerlei verschillende kleuren items. Zet bijvoorbeeld een beeldje in neon voor de prent en het beeldje elkaar versterken.

10. Met dit item kan je echt elke kant op. Dit zwarte dienblad kan je eindeloos combineren. Of je nu gaat voor een zwart/wit interieur of gaat voor meer kleur met dit dienblad kan je creativiteit laten gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *