Behang steigerhout

Behang steigerhout

Behang steigerhout.

1. en 3. Piet Hein Eek

2. en 4. Studio Ditte

De steigerhouttrend lijkt maar niet over te gaan. De trend is begonnenin de buitenmeubelen overal kwamen de steigerhouten banken te staan. Met name de lage kosten van steigerhout en de diversiteit die het hout biedt zorgen voor enorm veel toepassingen.

Al snel kwamen ook de binnenmeubelen. Voor de woonkamer prachtige geschuurde eettafels en diverse stijlen tv-meubels. En voor de kinderkamer een groot aanbod van steigerhouten bedden, van ledikant tot hoogslaper. Het is allemaal in steigerhout verkrijgbaar.

Steigerhout behang

Sinds vorig jaar is er ook steigerhout behang verkrijgbaar. Een van de 1e die dit op markt bracht was Piet Hein Eek. Ook studio Ditte heeft steigerhout in zijn collectie.

Het leuke aan steigerhout behang is dat het zo goed toepasbaar is. Als je echt steigerhout voor een muur gebruikt verlies je al snel een paar cm van je ruimte door de dikte van de planken. Als je behang gebruikt is dit niet van toepassing.

Nog een voordeel is dat het steigerhout behang niet splintert waardoor het erg goed toe te passen is in de babykamer of kinderkamer. Zeker met de tinten die in het behang  zitten is het goed te combineren met zacht blauw of roze pastelkleuren. Ideaal dus voor de babykamer.

Behang steigerhout

(fotobron www.kidskamers.nl)

Steigerhout behang is er voor elke ruimte en zorgt in korte tijd voor een natuurlijke sfeer in huis.

Bekijk ook deze leuke video http://youtu.be/pKERjVNsNYc waarbij men veel gebruikt heeft gemaakt van steigerhout, dit kan je natuurlijk deels vervangen door steigerhout behang

Meer artikelen met steigerhout:

5 thoughts on “Behang steigerhout

    1. Het blijft de perfecte manier om snel een steigerhoutenwand te maken zonder echt hout te gebruiken. Als je een foto wilt tonen dan mag dat natuurlijk altijd. Wij zijn erg benieuwd naar jouw resultaat met steigerhoutbehang.

      Groeten Danielle

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *