brick house behang

Behang Brick House

Behang Brick House

Het eerste gastartikel is geplaatst en voordat ik het in de gaten heb, staat het tweede alweer op de planning. Een uitdaging is en blijft dan het kiezen van een onderwerp. Mijn hoofd loopt over de ideeën. Het zijn er alleen zoveel dat ik alles in 1 bericht wil “ proppen” en er dus uiteindelijk niet echt iets bruikbaars uit komt. En dan ligt die lat ook nog op eenzame hoogte (dat doet niemand anders dan ikzelf). Dus – pas op de plaats – focus – zen – adem in adem uit en ga op zoek naar STRUCTUUR! Structuur? Kleur en structuur? Patronen? Textuur? Ik zie een rode draad en voel een thema opborrelen: BEHANG. Breng kleur in je interieur door het gebruik van behang.
Een winter woontrend die me persoonlijk erg aanspreekt is het zogenaamde Brick House. Met de kleur van baksteen en met materialen als graniet en beton, creëer je een stoere maar tevens warme sfeer in je interieur. Marmer vind ik ook zo’n tijdloos materiaal dat past binnen dit thema. Je kunt het terug laten komen in het meubilair (een tafelblad of een lampenvoet) maar ook als dessin op behang. Verschillende marmersoorten, gecombineerd met pastelkleuren en natuurlijke materialen die comfort bieden geven de juiste toon aan het thema Brick house.

Een merk dat veel te bieden heeft in verschillende dessins behang (en ook interieurstoffen) is Eijffinger. Een muur in je interieur behangen met een steenstrip dessin en je creëert meteen die mooie Brick house sfeer.

eijffinger

Paar mooie kussens, een lekker warme plaid en een wollig vloerkleed erbij: laat die koude winteravonden maar komen!

Geschreven door Sandra Ehrens van Burosannies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *