Barcelona Chair in een zakelijke inrichting

Ben je op zoek naar een comfortabele en toch professionele stoel voor in een zakelijke inrichting? Dan is de Barcelona Chair de ideale uitkomst voor jou. De Barcelona Chair leent zich ontzettend goed als comfortabele stoel in een kantoor of wachtruimte.

Barcelona chair zakelijk wit thuis

barcelona chair

Door de verschillende afwerkingen van de Barcelona Chair kun je de stoel heel mooi aanpassen op het huidige interieur. Wij hebben een aantal mooie voorbeelden gezocht van zakelijke inrichtingen zoals kantoren, wachtruimtes en thuiskantoren waarin de Barcelona Chair helemaal tot zijn recht komt.

De Barcelona Chair Zwart in een entreehal

Deze zwarte Barcelona Chairs zijn in een grote entreehal geplaatst waar klanten en opdrachtgevers kunnen wachten totdat hun afspraak beschikbaar is. Door er een mooie glazen tafel met een vloerkleed bij te plaatsen krijgt het hoekje een eigen sfeer die comfortabel aanvoelt in zo’n grote ruimte.

Barcelona chair zakelijk zwart

barcelona chair

De Barcelona Chair bruin bij de receptie

Hier zien we twee bruine Barcelona Chairs gecombineerd met het Day Bed bij de receptie van een bedrijf staan. De ruimte krijgt een zachte sfeer door het gebruik van het bruine leer, kleurrijke krukken en de vloerbedekking op de vloer.

Barcelona chair zakelijk bruin

barcelona chair

 

De Barcelona Chair bruin vintage

 

Deze oude modellen van de Barcelona Chair kun je bijna vintage noemen. Vaak kiezen mensen ervoor de stoelen zo te laten in plaats van ze opnieuw te bekleden. Men vindt vaak de originele bekleding het mooist.

 

Barcelona chair zakelijk vintage

vintage chair

 

De Barcelona Chair wit in een thuiskantoor

De witte Barcelona Chair kan ook prima in een thuiskantoor geplaatst worden. Zoals je ziet past de stoel in de sfeer van de ruimte die voorzien is van decoratie en veel aankleding.

Barcelona chair zakelijk wit

thuiskantoor

 

Creëer en professionele sfeer met de Barcelona Chair in een zakelijke inrichting. Kijk voor meer Barcelona Chairs op www.barcelonachair.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *