Badkamer metamorfose uit de praktijk

Badkamer metamorfose uit de praktijk

De wekker gaat een nieuwe dag is weer begonnen. Je loopt naar de badkamer en gaat naar het toilet. Kleren uit, douchedeur open en je stapt onder de douche….Wat zie jij elke ochtend?

badkamer

Badkamer voor de metamorfose

Dit stel uit Amsterdam was vijf jaar geleden verhuisd. Het interieur van de woning hadden ze al aangepakt, een mooie houten vloer en een nieuwe keuken. De badkamer was echter niet in lijn met de rest van de woning en al jaren onderwerp van gesprek. Nu was het eindelijk zover, de knoop werd doorgehakt, ook de badkamer zou verbouwd gaan worden.

Na diverse schetsontwerpen is de definitieve functie indeling niet eens zoveel veranderd. Door de juiste keuze van materiaal en product, creëer je namelijk meer ruimte en rust.

Het bad loopt tabs toe, waardoor je meer vloeroppervlak tot je beschikking hebt. Bovendien sluit het wastafelmeubel qua kleur mooi aan bij de tegels, waardoor het een geheel met de achterwand zal vormen. De verwarming behaaglijk en uit het zicht in de vloer.

badkamer inrichten

 

Plattegrond en 3D impressie

badkamer metamorfose

Badkamer na de metamorfose

Na de verbouwing word je nu wakker en loop je zo de douche in, geen belemmeringen meer van een opstapje of deur. Het badmeubel met twee lades heeft veel opbergruimte, zodat alles uit het zicht opgeruimd kan worden. En na een lange dag voor het slapen gaan, met gedimd licht nog even lekker relaxen in bad.

toilet badkamer

toilet na de metamorfose

De toilet is in dezelfde stijl meegenomen als de badkamer.

Voor meer praktijkvoorbeelden van iREDESIGN kun je kijken op onderstaande websites. Hulp nodig bij jouw badkamer, stel je vraag per mail of op Facebook.

www.iREDESIGN.nl

www.facebook.com/iREDESIGN.nl

iREDESIGN_logo_

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *