Babykamer rood wit blauw

Babykamer rood wit blauw

Hoe leuk is deze Ikea babykamer aangekleed met Hollandse stof.

De simpele maar doeltreffende babymeubelen van Ikea zijn hier aangekleed met stofjes waardoor het geheel een Hollandse babykamer wordt. De gordijntjes voor de kledingkast, de luierszak en het aankleedkussen zijn allemaal gemaakt van een stof in de Hollandse kleuren rood, wit, blauw.

Als je een kleine babykamer moet inrichten is deze opstelling een ideale oplossing. Zorg wel dat zowel de commode als de kast vast gemaakt worden aan de muur. Zeker de commode zou bij verkeerd gebruik naar voren kunnen klappen. De kast en commode staan dicht bij elkaar maar omdat ze van het zelfde merk zijn passen ze goed bij elkaar en maken de ruimte dan ook rustig. De commode biedt veel ruimte aan verzorgingsartikelen en kleding.

Deze babykamer past goed in de trend van de afgelopen jaren. De Hollandse babykamer is al jaren populair. Er is dan ook veel verkrijgbaar om je babykamer op die manier in te richten. Ook bij de stoffenwinkel kan je goed slagen dus je kan erg veel zelf maken. In combinatie met de Ikea meubelen dus een echte budget babykamer.

Ook bij de diverse babywinkels zou je voor deze kamer slagen. Knuffels, lampen, omslagdoeken, je kan het zo gek niet bedenken of het is er in een motief van Delfts blauw.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *