Babykamer Ikea

Babykamer Ikea

Wie zegt dat een babykamer inrichten duur moet zijn? Er zijn genoeg winkels waar je voor een klein prijsje een leuke babykamer kan kopen. Of je kan tweedehands een babykamer kopen.

Denk ook eens out of the box. Een commode hoeft niet perse een commode te zijn die je in een babywinkel koopt. In deze babykamer werkt men met 2 ladekasten van Ikea. Door deze naast elkaar te zetten krijg je een erg groot oppervlak. En in deze kast zitten ook nog eens enorm veel lades. Je kan er dus erg veel spullen in kwijt zoals luiers, kleertjes en andere verzorgingsproducten.

Een babykamer inrichten hoeft dus niet te starten bij een babywinkel maar kijk eerst naar wat je nodig hebt. Kleed de kamer daarna aan met leuke babykamer accessoires.

Hang net als in deze babykamer twee plankjes boven de commode. Bij deze planken zit er ook nog een stok onder waar je kleertjes aan op kan hangen. Erg makkelijk om dit dit bij je commode te hebben, zo kan je hier altijd een reserve set kleding aan hangen welke je kan pakken als het setje van je baby vies is. Je hoeft dan niet met een blote baby naar de kast te lopen om een ander set te pakken. Ook kan je de stok gebruiken om juist de mooiste setjes te tonen, een soort pronkkapstok. De plankjes zijn altijd handig want in een babykamer is nu eenmaal veel nodig.

Nog meer babykamer ideeen:

Strand babykamer

Brocante meisjesbabykamer 

Klassieke grijs roze babykamer

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *