Autokamer voor een kleuter of peuter

Heb jij ook een kleine auto liefhebber. Eentje die het liefst zijn auto’s nog mee zijn bed in neemt en er dan ook gewoon boven op gaat slapen? Ik heb er twee. Zelfs nu ze al iets ouder zijn wordt er nog steeds met auto’s gespeeld.

Nu zijn er auto liefhebbers maar je hebt ook al kleine autofreaks. Kleine kleuters of peuters die elke merk al bij naam kennen. Als je dan met ze gaat wandelen kan er aan elk merkteken op de auto door de kleine kenner een merknaam genoemd worden.

Voor die kleine autocoureurs in wording zijn er erg leuke items beschikbaar voor het inrichten van een auto kinderkamer. Van dekbed tot zelf te maken lamp. 

Auto dekbedovertrek

Welk kleine autokenner zou er nu niet heerlijk onder deze auto dekovertrek slapen. En overdag zou hij zelfs te gebruiken zijn als kleine wegenspeelkaart.

auto dekbedovertrek

Wegentape

Van deze rollen zijn er bij ons al vele door gegaan. Ideaal omdat je elke keer weer een hele wegennet kan aanleggen welke je als je hem zat bent weer weg kan halen. Als ik hem beneden gebruik hal ik hem ’s avonds weer weg maar op de kamer van mijn middelste zit de weg al maanden op de vloer. En het leuke van het het tape is dat je kinderen hun eigen fantasie kwijt kunnen in hun eigen wegen net.

wegentape

Auto lamp

Er zijn voldoende lampen te koop welke passen bij je auto kamer maar deze kan je zelf maken. Is je kind dol op politieauto’s maak er dan alleen politieauto’s op. Of maak een lamp vol brandweerauto’s. En voor degene die houden van kleurrijk, combineer verschillende auto’s tot een kleurrijk geheel.

auto lamp

Muursticker auto’s

En met een leuke muursticker maak je de autokamer helemaal af. En hier is een enorm groot assortiment in. Ik vond deze wel erg leuk bij de rest van mijn uitgekozen items passen.

sticker autokamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *