nachtkastjes

Aandoenlijke kastjes

(Nacht) kastjes bij Huis en Thuis

Bij huisenthuis.nl vind je die fantasierijke sidetable waar je al zo lang naar op zoek bent.

Stel je even voor: het is er eindelijk van gekomen om met die goede vriendin eens af te spreken die je helaas niet zo vaak ziet. Samen met haar man komen ze bij jullie een hapje eten. Ze zetten een stap bij jou in de hal en zien meteen die leuke sidetable staan. Wedden dat je er meteen een reactie op krijgt?

Deze aandoenlijke kastjes, die ze bij Huisenthuis.nl toepasselijk ‚Vienna‚ hebben genoemd, zijn namelijk behoorlijk eye-catching! Met hun romantisch-klassieke vormgeving doen ze denken aan een Alice-in-Wonderland achtige omgeving, zonder dat het overdadig is.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren: natuurlijk is er de sidetable die je meteen in de hal of in de woonkamer wilt hebben. Er is ook een nachtkastje met een lade, of een hoger nachtkastje met 2 lades. Tenslotte is er nog een ladekast uitvoering die 4 lades heeft.

Deze kastjes met klassieke poten zijn gemaakt van MDF en afgewerkt met een semi-hoogglans lak in 3 kleuren: wit, zwart en taupe.

Deze frisse toevoeging aan de collectie van huisenthuis.nl staat niet op zich zelf: huisenthuis.nl is altijd op zoek naar leuke nieuwe dingen die ook nog eens betaalbaar zijn voor de gemiddelde consument, en ze houden je ook goed op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe items in de collectie.

Alle bestellingen boven de 75 euro worden gratis verzonden, en als je vragen hebt zijn ze gemakkelijk bereikbaar per telefoon, of per LiveChat op de website huisenthuis.nl

sidetable

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *