droom veranda

3 tips voor je droom veranda

Kan jij niet wachten om weer op de veranda te gaan zitten? In de avond op de veranda zitten met een warm en zacht kleedje om, de kachel aan en rustig naar de sterren kijken. Of op een mooie zomeravond met een kop thee genieten van een goed boek met alle rust om je heen. Je veranda is toch wel een heel fijn plekje in de tuin. Maak je veranda precies naar jouw wens met de juiste uitstraling. In deze blog vind je drie musthaves voor het inrichten van jouw perfecte veranda. 

Ontspan in je hangmat

In deze snel ontwikkelende wereld en je drukke leven is het belangrijk om regelmatig een momentje voor jezelf te pakken. Je ogen dicht doen en ontspannen. Dit kan nergens beter dan in een hangmat. Hangmatten hoeven niet alleen maar felle kleuren en onnodige franjes te hebben. Tegenwoordig zijn er hangmatten met prachtige Europese designs en rustige, moderne kleuren. Rust uit in Bohemian sferen of droom de sterren van de hemel in je eigen hangmat op je veranda. Zachtjes wiegen in je hangmat. Alleen of samen. De balken van een veranda zijn perfect om een hangmat tussen te hangen. Een andere optie is om een hangmat met standaard te kiezen. Kies voor een houten hangmatstandaard, deze staat prachtig op je veranda!

Creëer sfeer met rotan meubels

De enorm duurzame rotan meubels ken je vast. De rieten meubels zijn zeer geschikt om binnen te zetten maar ook voor buiten. De meeste rotan meubels zijn bestand tegen weer en wind. Breng extra sfeer bij je veranda door voor rotan meubels te kiezen. Kies bijvoorbeeld een tuinbank of een enorme fauteuil. Doordat veranda’s vaak gedeeltelijk buiten zijn raden we aan te kiezen voor de buiten meubels. De lichte kleur van het riet straalt rust uit, wat je veranda net kan gebruiken. Maar de tuinmeubels helemaal af met wat fijne kussens en dekens. Door deze accessoires te gebruiken kan je helemaal je eigen draai geven aan de meubels. De rotan meubels zijn tijdloos, kosten weinig onderhoud en staan altijd prachtig door de natuurlijke uitstraling.

Kook uitgebreid in je buitenkeuken

De tuin wordt steeds vaker gezien als extra leefruimte. En terecht. Naast comfortabele meubels en sfeervolle lampjes staat een buitenkeuken geweldig op je veranda. Buitenkeukens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Met een buitenkeuken hoef je nooit meer terug naar binnen om te koken als je gezelschap hebt zitten. Een buitenkeuken met een barbecue, wasbak, vrij keukenblad en kastjes met al je favoriete borden, mokjes en glazen. Een buitenkeuken kan klein of groot zijn en past daarom perfect op iedere veranda. Droom jij al weg van je eigen buitenkeuken op je veranda?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *