Category Posts Navigation

The Glass House Collectie van Mrs.Me groeit door met 2 nieuwe settings.

Posted by Danielle den Broeder

The Glass House Collectie van Mrs.Me  groeit door met 2 nieuwe settings.

The Glass House Collection van Mrs.Me is home couture met een visie. De collectie onderscheidt zich door een subtiel kleurpalet, bijzondere details, de toepassing van niet-alledaagse materialen en een ongedwongen sfeer. Dit alles overtuigend verenigd in verschillende decors, de settings van fully dressed bedden. Najaar 2017 worden Gallery en Lodge gelanceerd.

Gallery exposeert Mrs.Me’s nieuwe werk. In haar bruisende hart bloeit de kunst. Een fris elan wordt gevierd met gedurfde doeken in schakeringen blauw, celadon en een streek wit. Bezoekers genieten van uitdagende composities. Vrij in de ruimte zijn zachte sculpturen de blikvangers. Hun structuur nodigt uit tot aanraken. En dat mag, in de Gallery, waar het oog wordt gestreeld en de huid gekoesterd.

Een stijlvol drieluik. Dekbedovertrek, slopen en nekrollen Stilo bekoren met hun uitvoering van gewassen 300 thread count satijn in de kleur celadon. De silk hand finish maakt de stof ultrazacht, een comfort dat doet denken aan nostalgisch flanel. Vorm en functie komen samen in de omlijsting van contrasterende stiksels en verrassende details. Een verborgen nylon rits aan de onderzijde van het overtrek voorkomt dat het dekbed verschuift. Voor nog meer gemak zijn alle items strijkvrij.

Het witte linnen strekt zich uit als een onbeschreven doek en dan... dichter bij het canvas verschijnt een ritmisch patroon van subtiele penseelstreken. Sprei Canvas heeft een voorzijde van gecoat linnen in de kleur chalk white, gecapitonneerd met een contrasterend kruissteekje. De onderzijde is uitgevoerd in off white linnen. Bijpassende kussens zijn beschikbaar.

Als topstuk in de collectie krijgt sprei Cover de aandacht die zij verdient. Groots en luchtig, met een prettige structuur, is zij niet op één naambordje te definiëren. Cover is te gebruiken als sprei en als plaid. Nonchalant aanwezig, in welke ruimte dan ook. Sprei Cover is een coverlet in de ruime maat 140 x 300 cm., gemaakt van luchtig, gekrinkeld katoen in de kleur cloud, met speelse franjes in een off white tint.

Archive brengt een spannende performance vol dynamiek, door het samenspel van verschillende materialen, de afwisseling in de kleuren van plaid en franje en de bijzondere structuur. Plaid Archive is uitgevoerd in een melange van scheerwol, alpaca en mohair, een weefsel met de kenmerken van iconische meubelstoffen, maar zeer soepel vallend en zacht. Hier getoond in de kleur blueberry , ook te leveren in de kleur eucalyptus.

Een waterval van pointillistische druppels, breed uitwaaierend over het glanzende, light petrol velours, heeft geen omlijsting nodig om een kunstwerk te zijn. Het dessin van kussen Cascade is een eigen ontwerp van én exclusief voor Mrs.Me. In de bewerking voegt de de debossing techniek een nieuwe dimensie toe aan de stof.
Ook beschikbaar in de kleur olive.

lodge

Mrs.Me ontsteekt een knisperend vuur in de Lodge. Oase voor kosmopolieten en levenskunstenaars. Buiten is dichtbij, in de rustgevende ritmiek van watervallen, een geur van kruidig hout, de streling van mos. Diep verscholen in het bos onthult setting Lodge haar geheim van natuurlijke kleurvariaties en stoerheid met een teder hart.

Dekbedset Lash verlicht de stille ruimte. Puur en ongerept wordt zij in een oogwenk tijdloos. De set is uitgevoerd in 400 thread count katoen percale. Dekbedovertrek en slopen van Lash zijn omzoomd door ingetogen, maar karakteristieke borduursteken.

De contouren van Cargo stralen kracht uit, geruisloos opvallend in alle windstreken. Cargo is een zachte, stevige gewatteerde sprei van gewassen biolinnen, in de kleur sage.
Bijpassende sierkussens maken het kalme en natuurlijke beeld van de bed-end spread compleet.

Archive is een rijke gift van de zachtste materialen uit de natuur, nonchalant vloeiend in de bedding. Plaid Archive is uitgevoerd in een melange van scheerwol, alpaca en mohair, een weefsel met de kenmerken van iconische meubelstoffen, maar zeer soepel vallend en zacht.
Hier getoond in de kleur eucalyptus, ook te leveren in de kleur blueberry.

In olijfkleurig mos van velours glinsteren dauwdruppels als diamantjes in de ochtendzon. Het dessin van kussen Cascade is een eigen ontwerp van én exclusief voor Mrs.Me. In de bewerking voegt de de debossing techniek een nieuwe dimensie toe aan de stof.
Ook beschikbaar in de kleur light petrol.

In olijfkleurig mos van velours glinsteren dauwdruppels als diamantjes in de ochtendzon. Het dessin van kussen Cascade is een eigen ontwerp van én exclusief voor Mrs.Me. In de bewerking voegt de de debossing techniek een nieuwe dimensie toe aan de stof.
Ook beschikbaar in de kleur light petrol.

THE GLASS HOUSE
De twee nieuwe settings Gallery en Lodge zijn vanaf najaar 2017 verkrijgbaar bij exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel. Bekijk de verschillende producten, settings en collecties op www.mrsme.com.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments