Category Posts Navigation

Persbericht Oeuf

Posted by

Persbericht Oeuf

Kleine kinderkamer in je huis inrichten? Ga voor een stapelbed en behoudt ruimte

OEUF reikt naar de sterren met het ‘Perch Bunk Bed’ stapelbed

Oeuf, het in New York gevestigde designlabel dat bekend staat om modern en functioneel eco design, introduceert deze maand haar ‘Perch Bunk Bed’ in Nederland. Elegant en toch stoer, het Perch Bunk Bed zal de basis vormen van de moderne kinderkamer. Het bed is speciaal ontworpen om te kunnen voldoen aan de twee eisen die kinderen stellen aan hun kamer: spelen en slapen. Door de slanke poten kan er prima onder het bed gespeeld worden, een matras geplaatst worden -waardoor er een stapelbed ontstaat- of een leuke kast. Het PerchBunk Bed is lager dan andere hoogslapers zodat kinderen er gemakkelijk -en veilig- in en uit kunnen klimmen.

Multifunctioneel

Oeuf begrijpt dat de wensen van ouders kunnen veranderen in de loop der jaren. Daarom zijn alle Oeuf bedden om te bouwen tot slimme varianten. Zo is het Perch Bunk Bed niet alleen een hoogslaper, maar ook direct te gebruiken als stapelbed.

Kleuren

Het Perch Bunk bed is verkrijgbaar in de afwerkingen walnoot-wit of berken-wit. De overige meubelstukken uit de Oeuf collectie zijn verkrijgbaar in dezelfde tinten waardoor er prima gemixed en gematched kan worden met de Oeuf kledingkasten, ladekasten, nachtkasten, boekenkasten, speelgoedkasten en commodes.

Milieuvriendelijk geproduceerd in Europa

Het Perch bed is in Europa geproduceerd en vervaardigd uit Baltisch berkenhout en milieuvriendelijk MDF. Alle gebruikte lakken zijn op waterbasis. Het Perch bed bevat de zeer solide en hoog kwalitatieve constructie waar Oeuf om bekend staat in de meubel branche.

Meer over Oeuf

Oeuf (‘ei’ in het Frans en wordt uitgesproken als UH-F) komt uit Brooklyn, New York en is gespecialiseerd in modern en functioneel eco design. Geliefd onder vele celebs zoals Sarah Jessica Parker, Hally Berry en Liv Tyler.Oeuf baby- en kinderkamers zijn een begrip in Amerika en sinds juli 2011 verkrijgbaar in Nederland bij iMama.

www.oeufbegood.nl Verkoopprijs Perch Bunk Bed € 1288,-

hoogslaper hoogslaper

 

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments