Category Posts Navigation

Schommelen in een schommelstoel

Posted by Danielle Roof

Schommelen in een schommelstoel

Twaalf jaar geleden was ik druk bezig met het inrichten van mijn 1e babykamer. We waren net verhuisd. We waren van een 1 kamer appartement naar een jaren 30 woning verhuisd. Een woning waar al jaren niets aan was veranderd dus er moest een boel gebeuren. Ik had echt maar een wens, een babykamer. Ik was namelijk 34 weken zwanger en het enige wat ik wilde was het inrichten van de babykamer.

Schommelstoel babykamer

De babykamer was gelukkig als 1 van de kamers die klaar was. En in deze kamer was het pronkstuk een ouderwetse schommelstoel. Uren kon ik daarin doorbrengen. Dan fantaseerde ik over hoe het straks allemaal zou zijn. Allemaal dromen vanuit een roze wolk bleek later. Onze 1e zoon huilde namelijk heel erg veel en ook toen kwam de schommelstoel weer van pas. We hebben redelijk vaak met hem in de stoel zitten wiegen.

Toen de kinderen groter werden deed het dan ook best pijn om de stoel uit eindelijk weg te doen omdat er met drie kinderen en heel veel speelgoed geen plek meer voor de stoel was.

schommelstoel

Goed gevoel

Het blijft grappig om te zien dat een schommelstoel bij heel veel mensen iets te weeg brengt. Gisteren was ik een serie aan het kijken waarop men uren op de veranda aan het schommelen was en ondertussen werden de mooiste gesprekken gevoerd. Of je nu groot of klein bent we blijven allemaal dol op schommelen.

Schommelstoel in je interieur

Naast de ouderwetse schommelstoelen zijn er tegenwoordig ook een hele boel moderne schommelstoelen welke in het interieur van nu passen.

schommelstoelen

rocking chair

Notapaperhouse

eames schommelstoel

Lolitasaysso

schommelstoel

Taloussanomat

 

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments