Category Posts Navigation

Pimp je meubels en woonaccessoires

Posted by

Pimp je meubels en woonaccessoires

Pimp je meubels en woonaccesoires

Veel mensen hebben de afgelopen jaren de weg naar de kringloopwinkel gevonden. Bij de kringloop kan je voor weinig geld leuke artikelen voor je woning scoren. Ook winkels als de action, kwantum, xenos en leen bakker maken het tegenwoordig erg makkelijk om goedkoop aan leuke meubels en woonaccessoires te komen. Bij de action koop je al voor een paar euro een leuke vaas of houten dienblad. Maar ja hoe zorg je er voor dat je geen eenheidsworst wordt. Wat zeg nu zelf, je wilt toch niet dat jouw huis er net zo uit ziet als bij de buurvrouw?

Er zijn meerdere mogelijkheden om je meubels en woonaccessoires te pimpen. En deze middelen hoeven niet duur te zijn.

Zo zijn er veel winkels die interieurstickers verkopen. Zo maak je van jouw simpele glazen koekjestrommel of simpele kastje met een paar mooie interieurstickers een echte look-a-like Riviera Maison.

Niet alleen met stickers maar ook met verf kan je je eigen draai aan meubels geven. Een trend op dit moment is krijtverf. Deze verf is na aanbrengen wasbaar, overschilderbaar en praktisch in gebruik. Met krijtverf creëer je een mat en klassiek met poederige matte afwerking. Krijtverf is er in diverse kleuren dus voor elk wat wils.

Nog een leuke methode om je meubels te pimpen is door de deur/kastknoppen te vervangen.  Zo creëer je snel een andere look. Of pimp je kussen of plaid met een blitse stijkapplicatie.

En wil je een fotolijstje, een vaas of bloempot pimpen denk dan eens aan masking tape. Hier vind je wat voorbeelden/toepassingen : http://pinterest.com/search/?q=maskingtape .Maskingtape is in verschillende designs verkrijgbaar. Het zal je zeker lukken een masking tape te vinden die bij jouw interieur past.

Heb jij nog een leuke tip hoe jij je interieur pimpt?

Fotobron: Dawntime

1 Comment

  • Helemaal met je eens…ik heb regelmatig (als ik er weer eens ben, ’t is nl. viblakj) vraag ik mezelf af wat ik er doe?! Dan denk ik, jee…ik hou van brocante, oude nostalgische spullen…maar toh ben ik HIERen ja…dan neem ik weer iets mee en dat is me dan toch handig!Het zijn vaak van die standaard dingen die in het hele eigen geheel van je woning ook een geheel eigen effect krijgen, dan is ’t ineens zo ‘Ikea’ niet meer…en dat vind ik de kracht van de Ikea, we hebben ‘m gewoon nodig voor erbij ;)Groetjes!

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments

Altijd het laatste interieurnieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang als BONUS een gratis e-book

Cover e-book nieuwsbrief

BlogSociety