Category Posts Navigation

Nosto fauteuil & poef, ontwerp Studio Tom Dissel voor Design on Stock

Posted by Danielle Roof

Nosto fauteuil & poef, ontwerp Studio Tom Dissel voor Design on Stock

NIEUW bij Design on Stock: Nosto

Een veelzijdige draaifauteuil, ontworpen door Studio Tom Dissel

Nosto combineert comfort met looks. In het ontwerp hebben we veel aandacht besteed aan de geometrische patronen, die gevormd worden door de stiknaden. In veel opzichten is Nosto een unieke fauteuil in de collectie van Design on Stock: het is de enige fauteuil die in een duo-stoffering en met kantelmechanisme verkrijgbaar is. Dat kantelmechanisme en de bijbehorende poef zorgen voor ongekend comfort; het (optionele) hoofdkussen zet de puntjes op de i. Deze draaifauteuil zit zo behaaglijk dat u er heerlijk in kunt wegdromen.

Studio Tom Dissel over Nosto:

'In de zoektocht naar rust, eenvoud en eigenheid gaan we terug naar de cirkel. Zo is ook de voet van draaifauteuil Nosto ontstaan: de basis is een cirkel die uit vier delen bestaat. Dezelfde ronde vormen hebben we laten terugkomen in de zitkuip, waar ze versterkt worden door de geometrische vlakken – ontstaan door de slimme positionering van de stiknaden. Nosto straalt comfort en geborgenheid uit. Het (optionele) kantelmechanisme garandeert maximaal comfort en een optimale steun in de rug. Design, state-of-the-art technologie en de bekleding zorgen voor een ongekend modern uiterlijk.'

Nosto is medio april verkrijgbaar vanaf € 1649,- via de erkende Design on Stock verkoopadressen. Kijk voor een actueel overzicht van deze verkoopadressen en voor informatie over de collectie op www.designonstock.com.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments