Category Posts Navigation

Nooit meer een verjaardag vergeten met je eigen kalender

Posted by Danielle Roof

Nooit meer een verjaardag vergeten met je eigen kalender

Er is bij ons een periode aangebroken met alleen maar verjaardagen. Gisteren keken we in de agenda en pas eind april hebben we het eerste vrije weekend staan. Vanaf nu tot die tijd hebben alleen maar feestjes in de agenda staan. En er zijn weekenden dat we wel drie verjaardagen in 1 weekend hebben.

Gelukkig kan je tegenwoordig met allerlei apps goed je agenda bijhouden. Je kan er zelf voor kiezen om eventueel een week van te voren herinnert te worden aan de verjaardag zodat je op tijd op pad kan gaan voor een cadeautje. Toch vind ik een kalender op het toilet of in de keuken nog steeds het allerleukst. Zeker als je deze personaliseert.

Jouw eigen ontwerp

Het allerleukste is een kalender met daarop foto's van je gezin, familie en vrienden. Maak bijvoorbeeld per maand een collage van degene die jarig zijn. Voor jezelf erg leuk maar vooral voor kinderen. Zij kunnen dan letterlijk op de foto zien wie er jarig is. Zal je zien dat ze al beginnen met het maken van die mooie tekening voor opa of oma zonder dat jij er over hoeft te beginnen.

Je kan er ook voor kiezen om met je gezin per maand een leuke thema foto te maken. In februari vol hartjes op de foto i.v.m. het thema Valentijn en in de zomer een mooie vakantie foto. Op deze manier kan je aan je gasten een deel van jezelf laten zien.

Cadeau

Een gepersonaliseerde kalender is niet alleen leuk voor je eigen interieur maar eigen ontworpen verjaardagskalenders zijn ook heel erg leuk om cadeau te geven. Natuurlijk kan je daarbij denken aan de standaard kalender voor opa en oma met leuke foto's van de kleinkinderen maar geef ook eens kalender aan je vriendin. Natuurlijk gebruik je daarbij alleen maar leuke en gezellig foto's van al jullie uitjes. En stiekem plaats je daarbij dan toch die foto waarop zij zo stom staat en je eigenlijk beloofd had deze nooit aan iemand te laten zien. Eerst zal ze misschien commentaar geven maar daarna kan ze alleen maar een lach op haar gezicht toveren bij het zien van jouw prachtige cadeau.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments