Category Posts Navigation

Kale muren, schilderijen of behang? Wat heeft jouw voorkeur?

Posted by Danielle den Broeder

Kale muren, schilderijen of behang? Wat heeft jouw voorkeur?

Ik heb een enorme voorkeur voor behang. In mijn woning heb ik 1 wand behangen met een geometrisch behang. Was een heel werk om deze er goed op te krijgen. Op een gegeven ogenblik zagen we gewoon de lijntjes niet meer. Maar het is gelukt en ik ben er super blij mee.

De muur aan de andere zijde heb ik geverfd. Eerst behandeld omdat het een muur met structuurverf was en daarna geverfd met krijtverf. Ik heb dit gedaan omdat ik het mooi vind om accessoires zoals plankjes, foto's en /of schilderijen tegen een egale muur op te hangen. De aandacht gaat dan namelijk echt naar de accessoires, foto's of schilderijen i.p.v. naar het behang. Daarbij als je werkt met behang kan het soms best moeilijk zijn om daar een geschikt schilderij bij te vinden.

Wat is jouw voorkeur?

Hou jij van bont gekleurd en heb je al je wanden behangen? En hang je daar ook gewoon alles op wat je leuk vindt of ben je meer van de neutrale muren? Witte muren waarop je dan alles kan hangen wat je maar wilt omdat wit de perfecte basis is.

Zoals ik al zei mijn voorkeur gaat uit naar een combi. Mede ook omdat je tegenwoordig heel erg veel leuk behang hebt. Behang wat echt iets toevoegt aan je interieur. Behang kan een kunstobject op zich zijn.

Weet je niet zo goed wat je wilt kijk dan eens bij behangexpert.nl Zij hebben een hele grote collectie met allerlei soorten behang. Van bloemetjesbehang tot streepjes, van fotobehang tot kinderkamerbehang.

behang

fotobehang

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments