Category Posts Navigation

Je eigen doorkijk naar de Jungle met deze Hartendief collectie

Posted by Danielle Roof

Je eigen doorkijk naar de Jungle met deze Hartendief collectie

Wat is het druk in het Regenwoud!
Overal zie je de dieren nieuwsgierig om een hoekje kijken.
Kun jij zien wie er allemaal wonen?
De kampioen verstoppertje spelen is Kameleon....weet jij waar hij zit?

Met de behang cirkels van Hartendief tover je in een handomdraai een kamer om tot een bijzondere plek. Een ruimte waar je vol fantasie kunt spelen en met een hoofd vol avontuurlijke dromen kunt slapen. Het behang Regenwoud is geschikt om een fijne baby kamer mee aan te kleden maar eveneens leuk voor een wat oudere dieren vriend. De behang cirkel bestaat uit vier panelen en eenmaal aangebracht op de muur krijg je een doorkijk naar een wonderlijke wereld. 

Bij iedere lamp van Hartendief gebeurt er iets bijzonders als de lamp aan gaat... Door de behang cirkel te combineren met een van onze lampen haal je deze magie naar binnen.
Aan de buitenkant heeft deze Wonderlamp Jungle een frisse print van grote groene tropische bladeren. Binnen in de lamp gaan de dieren uit de jungle verscholen in het groen! Zodra je de lamp aan doet in het donker komen de dieren tevoorschijn. Ook grote en kleine leeuw van de Leeuwtjes wandlamp zijn niet alleen. Zodra het licht aan gaat lijkt het alsof alle dieren even welterusten komen zeggen.

De Hartendief producten nodigen uit tot het vertellen van verhalen en voeden de fantasie van kinderen. Er ontstaan rituelen voor het slapen gaan waarbij je samen de lamp aan doet of zoekt naar de dieren in het behang. Het helpt ook kinderen die niet graag in het donker zijn. Zodra er een klein lichtje schijnt voelen ze zich niet langer alleen.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments