Category Posts Navigation

Jaga Vertiga Kirei: de duurzame radiator van soja

Posted by Danielle Roof

Jaga Vertiga Kirei: de duurzame radiator van soja

De Vertiga Kirei radiator is een bijzonder innovatieve designradiator van Jaga, hij wordt namelijk gemaakt van het niet-eetbare deel van soja...

Organische radiator met karakter
Kirei is het Japanse karakter voor 'zuiver' en 'mooi'. Een toepasselijke naam voor een paneel dat mooi is voor het oog en zuiver uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Kirei heeft namelijk niet alleen een 'mooie' betekenis in het Japans. Het is het niet-eetbare gedeelte van soja. Het materiaal dat vroeger na de sojaoogst verloren ging, leidt nu een tweede leven in de mantel van deze radiator. Het resultaat? Een organische radiator met karaktervolle schakeringen die elke muur doet opleven. En hij is ook nog eens voor lage watertemperaturen en bij warmtepompen en hr-ketels toepasbaar; hartstikke duurzaam dus.

Over Jaga
Al ruim 50 jaar levert Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde en de duurzaamheid van producten is belangrijk. De organisatie is voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren.  

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments