Category Posts Navigation

It’s beginning to look a lot like Christmas!

Posted by Danielle den Broeder

It’s beginning to look a lot like Christmas!

It’s beginning to look a lot like Christmas! Dus we mogen ons gelukkig weer bezighouden met de kerstaankleding van ons huis en niet te vergeten: de kersttafel. Ga je helemaal mee met dé trends van dit jaar zoals Tradition (klassieke kerstversiering met groen en rood) en Nature (decoraties geïnspireerd op de liefde voor de tuin) of kies je voor totaal iets anders? Voor Villeroy & Boch is Kerstmis een belangrijke traditie. Naast een uitgebreide giftcollectie staat het merk bekend om haar kerstserviezen die feestelijk gedekte tafels nét dat beetje extra geven. Er is voor elke smaak wat wils. Van traditionele dessins met nostalgische wintertaferelen tot strak en modern. Jaarlijks zijn er ook speciale collectors-items te verkrijgen. Kies wat past bij jouw eigen stijl, interieur, of kerstwens!

Een paar ideeën op een rij:

Chique
Combineer wit met goud voor een chique look. Gebruik glaswerk als eyecatcher, zoals dit Grand Royal champagneglas van kristal (1) met gouden rand (€ 49,00) en het servies Anmut Samarah (2) van Premium Bone Porcelain met subtiel gedecoreerd gold plated dessin (vanaf € 20,00, dinerbord € 46,90).

Warme winterse look
Kies voor een warme, winterse look en combineer grijs met donkerrood. Dit bord (3) doet je direct denken aan je favoriete kersttrui (Artesano Montagne, €18,90). Matcht perfect met het vergrijsde glaswerk (4) uit de Boston Smoke collectie (waterglas, €12,90). Zin in kaasfondue, anyone?

Just like the old days
Blijft leuk: een traditioneel kerstservies dat je écht maar eens per jaar uit de kast haalt. Houd je van nostalgie? Dan zit je goed met de bekers (5), schaaltjes (6) en borden uit de Winter Collage collectie (mok € 19,90, gebaksbord € 19,90).

Kijk ook op www.villeroy-boch.nl/shop 

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments