Category Posts Navigation

Dé dekbedovertrek-trends van lente 2018

Posted by Danielle Roof

Wat er zo fijn is aan mooi beddengoed? Dat je de slaapkamer er in één klap een nieuwe look mee geeft. Wij doken in de nieuwste collecties en verzamelden de vier mooiste dekbedovertrek-trends.

Trend 1: weelderig & fleurig

Wie voorjaar zegt, zegt bloemen. Niet zo gek dus dat we deze veelvuldig terugzien in dekbedovertrekken. Vooral grote, weeldige bloemenprints geïnspireerd op oude kunstwerken maken een comeback. Hier word je toch vrolijk van?

Beddinghouse Colorful Garden dekbedovertrek
vanaf € 39,95

Essenza Fleur dekbedovertrek
vanaf € 68,95

Trend 2: grafisch & subtiel

Grafische prints blijven on trend, maar worden steeds subtieler en minimalistischer. Denk aan prints met kleine plusjes, vrolijke spikkels en dunne lijnen. Perfect om rust in de slaapkamer te bewaren, zonder dat het saai wordt.

Walra Odd Twins dekbedovertrek
vanaf € 39,95

Damai Muna dekbedovertrek
vanaf € 39,95 

Trend 3: natuurlijk & botanisch

We vallen misschien in herhaling, maar de botanische trend is nog steeds een blijvertje. Ook in de slaapkamer. De nieuwste collecties zitten boordevol natural beauties met mooie plantenprints. Als dat geen rust in de slaapkamer brengt!

Essenza Cyrah dekbedovertrek
vanaf € 69,95 

Marjolein Bastin Secale dekbedovertrek
vanaf € 39,95

Trend 4: effen & nonchalant

Een effen dekbedovertrek blijft een all-time favorite. Vooral stonewashed katoen zien we veel terug en zorgt voor een nonchalante look in de slaapkamer. Liever toch nét iets extra's? Ga dan voor effen beddengoed met kanten randjes, romantische rouches en speelse franjes.

Vandyck Purity No. 79 dekbedovertrek
vanaf € 139,95

Walra New Vintage dekbedovertrek
vanaf € 44,95 

Meer inspiratie en bijpassende dekbedovertrekken vind je hier.

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments