Category Posts Navigation

Accessoires voor een overzichtelijk, geordend aanrecht

Posted by Danielle den Broeder

Accessoires voor een overzichtelijk, geordend aanrecht

Orden je aanrecht met de Surface collectie van Joseph Joseph

Zeg maar dag tegen rommelige, onoverzichtelijke taferelen rondom je wasbak! Joseph Joseph introduceert de Surface collection met onder andere de ‘Sink Tidy’, ‘Utensil Pot’ en ‘Soap Pump’. De Sink Tidy zorgt ervoor dat alle afwasbenodigdheden keurig bij elkaar blijven. De stijlvolle Utensil Pot is handig om keukenmessen en kookgerei een plek te geven. De navulbare en roestvrijstalen Soap Pump, met onder andere een RVS-zeepje die scherpe geuren als knoflook en ui verdoezelt, maakt het geheel af.

Sink tidy
De Sink Tidy heeft verschillende compartimenten alle afwasbenodigdheden gemakkelijk op te bergen. Het hoofdcompartiment is verdeeld in twee delen en biedt genoeg plek voor afwasmiddel en een afwasborstel. Aan de voorkant van de Sink Tidy is er ruimte voor sponzen en vaatdoekjes, die op hun plek worden gehouden door een handige rails. De stijlvolle, roestvrijstalen Sink Tidy heeft een schuine bodem waardoor water wordt opgevangen en later kan worden geleegd. De Sink Tidy is beschikbaar in twee maten en is verkrijgbaar vanaf €20,00.

Utensil  Pot
De Utensil Pot is verdeeld in twee vakjes. De ene kant is perfect voor het opbergen voor langer keukengerei als: spatels, schuimspanen en vleestangen. De andere kant is speciaal ontworpen voor een messenset. Aan de onderkant van de Utensil Pot zit een bakje waar je een kooklepel tussen het koken door even neer kunt leggen. Hierdoor blijft het aanrecht schoon! De Utensil Pot is verkrijgbaar vanaf €40,00.

Soap Pump
De zeeppomp-set bevat een gemakkelijk in te drukken en navulbare zeeppomp. De bovenkant van de pompkop is ook een roestvrijstaal zeepblokje die kan worden gebruikt om sterke geuren van handen te verwijderen. De Soap Pump is verkrijgbaar vanaf €25,00.

Verkrijgbaarheid
De Joseph Joseph Surface collectie is verkrijgbaar bij de betere kook-, woon- en speciaalzaken en webshops.

Over Joseph Joseph 
In 2003 bundelden de Britse tweelingbroers Antony en Richard Joseph hun krachten en richtten ze het bedrijf Joseph Joseph op. Doel is het creëren van functionele, probleemoplossende huishoudelijke producten. In de loop der jaren heeft Joseph Joseph zich ontwikkeld tot een van de snelst groeiende merken op het gebied van huishoudelijke producten. Zij maakten meerdere prijswinnende ontwerpen zoals de bekende Index snijplank, maar ook handige keukenoplossingen als een afwasborstel-set of stapelbare schalen

Leave a Reply

Note: All fields are required to fill in!

Facebook Comments